Skøn 2-værelses lejlighed i stueetagen

7.995 kr /md.
A. D. Burcharths Vej 15, st. th.,
Favorite
Your search results
Reserveret

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • september 21, 2021
  • 88 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Stor 2 værelses lejlighed på 88 kvadratmeter. I køkkenet er der køle/fryseskab samt komfur, opvaskemaskine og emhætte. Derudover er der en stor stue med plads til både sofa- og spisesektion samt et rummeligt soveværelse med indbygget skab med skydelåger. Der er mulighed for at tilslutte egen vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Lejligheden er klar til at flytte ind pr. 1/8/2021. En skøn og lys lejligheden som bare skal ses. Kontakt Norse Property Management med det samme for en fremvisning.

Det er ikke muligt at leje en bolig i ejendommen såfremt du er registreret i RKI. Billederne er fra et lignende lejemål.

Ejendommen

Vekommen til A. D. Burcharths Vej i Kolding. Her har du alt indenfor rækkevidde og samtidig er området utrolig trygt og hyggeligt. Ejendommen er oprindeligt fra 1963, men sidenhen blevet ombygget i 2012/13. Med til lejemålet er der et depotrum og adgang til fælles gårdanlæg. Der er gode parkeringsmuligheder for både biler og cykler. Ejendommen er smuk og velholdt, og er karakteristisk ved sin sort/hvide fremtoning i det grønne byrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området

Ejendommen er beliggende i grønne omgivelser, og kun et stenkast fra Kolding Slotsø – det fås næsten ikke mere centralt. Derudover er du tæt på indkøb, Kolding Storcenter og Kolding midtpunkt hvor du finder alverdens butikker og restauranter samt caféer. Hvis du er studerende er der ikke langt til IBC, Designskolen og meget mere.

Adresse: A. D. Burcharths Vej 15, st. th.
State/County:
Postnummer: 6000
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 40235
Pris: 7.995 kr /md.
Størrelse: 88 m2
Værelser: 2
Altan: Nej
Elevator: Nej
Kæledyr tilladt: Nej
Depositum: 23.985 kr.
Forudbetalt leje: 7.995 kr.
Ledig fra: Snarest
Ledig fra: 2021-08-01

Lignende lejemål

Bolig
Ledig
62 m2
Sdr. Havngade 4, 3. tv.,
Bolig
Ledig
63 m2
Skolegade 14, 2. tv.,
Bolig
Ledig
64 m2
Udsigten 28, 2.,
Bolig
Ledig
65 m2
Sct. Jørgens Gade 5A, 1. th.,

Nichlas Ranghøj

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Nichlas Ranghøj