Delevenlig 3-værelses på Teglholmen

15.275 kr /md.
Alliancevej 22, 3. mf.,
Favorite
Your search results
Ledig

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • august 4, 2021
  • 101 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Velkomen indenfor i Teglporten på Teglholmen.

Alle boligerne er lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til altan. Flere boliger i stueetagen har både terrasse mod gården og altan mod gaden / vandet, mens en stor del af de øvrige lejligheder har to altaner. Materialevalget er lyst og i god kvalitet med bl.a. massive egetræsgulve fra Junckers, Unoform køkkener og Siemens hvidevarer. Lejlighederne er udstyret med alt i hårde hvidevarer.

Som lejer i ejendommen har du mulighed for at leje det tilhørende fælleslokale, som er placeret direkte ud til havnekanten mod syd. Rummet er indrettet med et stort køkken og det vil være oplagt at ejendommens beboere mødes her for fælles aktiviteter som madlavning, fastelavnsfester og andre begivenheder.

Alle lejligheder har som minimum en altan – nogle har to altaner og/eller terrasse. Der er selvfølgelig elevator i ejendommen og en parkeringskælder under ejendommen, hvor du som lejer kan leje en p-plads så du nemt og bekvemt kan parkere din bil og tage elevatoren direkte op i din lejlighed.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen såfremt du er registreret i RKI.

Kontakt Norse Property Management med det samme for en fremvisning.

Ejendommen

Teglporten er Teglholmens absolut bedst beliggende boligbebyggelse, på det sydøstligste hjørne af Teglholmen og med to facader direkte mod havnebassinets kajkant og en facade ud til en af de nyanlagte kanaler. Teglporten er opført som en 4–7 etagers karré bebyggelse i tre typer teglsten og med halvt indeliggende altaner, der giver et spændende og dynamisk facadeudtryk. Boligerne er indrettet i varierende størrelse med hovedvægt på familievenlige indretninger og optimal udnyttelse af den gode beliggenhed direkte ud til havnen.

Teglporten er tegnet af Danielsen Architecture, der har lagt vægt på at husets facader får et sammensat, men homogent udtryk, der i samspil med promenaden foran huset, gårdhaven og kanalerne, danner grundlag for ophold og leg.

Området

Teglholmens historie er tæt knyttet til teglværket, der blev etableret i området i 1871, og som i mange år forsynede bl.a. Vesterbro med tegl. Omkring 1. verdenskrig blev den store lergrav omdannet til et havnebassin, den nuværende Teglværkshavn, og et sejlløb til hovedløbet kom til. Første generation af industrivirksomheder var værfter, støberier og en bilsamlefabrik. I 1970’erne begyndte afviklingen af industrivirksomhederne. En række internationale virksomheder som Nokia og Philips begyndte sidst i 1990’erne at etablere kontor ved Teglværkshavnen.
Teglholmen er et område i udvikling og med placeringen i Københavns kanalløb er Teglholmen en enestående chance for at kombinere både by og natur. Her kan bl.a. nævnes den korte afstand til shoppingcentret Fisketorvet og Københavns Rådhusplads kontra den naturskønne Amagerfælled på den modsatte side af kanalen. Københavns Kommune har vedtaget en udbygning af Metronettet, således der bliver etableret en metrostation ved Teglholmen, ligesom der er planer om en cykel- og gangbro til Amagerfælled, hvilket blot vil gøre Teglholmen endnu mere attraktiv. Teglholmen udvikles til at blive en moderne kanalby med nye boliger, havnebassiner, lystbådehavn, forretninger, samt en ny folkeskole og daginstitutioner. Alt dette er med til at skabe en helt unik stemning og gøre området familievenligt og maritimt. Teglportens hjørneplacering på Teglholmens sydside med vand på tre sider og udsigt til både Sluseholmen og Amagerfælled, giver dermed Teglholmens ubetinget bedste beliggenhed.

Adresse: Alliancevej 22, 3. mf.
State/County:
Postnummer: 2450
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 25435
Pris: 15.275 kr /md.
Størrelse: 101 m2
Værelser: 3
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Ja
Depositum: 45.825 kr.
Forudbetalt leje: 15.275 kr.
Ledig fra: Snarest
Ledig fra: 2021-04-01

Lignende lejemål

Bolig
Reserveret
101 m2
Alliancevej 22, st. th.,
Bolig
Ledig
93 m2
Alliancevej 32, 5. mf.,
Bolig
Ledig
93 m2
Alliancevej 32, 3. mf.,

Mette Mathiesen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call 22163198 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Mette Mathiesen