2-værelses i Ballerup Centrum

9.995 kr /md.
Banegårdspladsen 2, 3. 3.,
Favorite
Your search results
Reserveret

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • december 8, 2021
  • 69 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Velkommen til Lindeparken i Ballerup centrum.

Denne ejendom er noget for sig selv. Ikke mindst på grund af den meget centrale beliggenhed midt i Ballerup, men også på grund af ejendommens arkitektur og lejlighedernes gennemførte stil. Her er der højt til loftet, store lyse vinduespartier og materialer som passer ind i enhver smag.

Lejlighederne er alle strømlinede med tidløst, hvidt kvalitetskøkken med køle-/fryseskab, kogeplade, indbygningsovn og opvaskemaskine fra Siemens. Badeværelsesmodulerne er med helstøbt marmorbordplade i hvid og badeværelset er ligeledes udført med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Flere af lejlighederne har privat altan eller taghave, hvor man kan trække sig tilbage og nyde tilværelsen fra.

De første lejere flyttede ind i efteråret 2020.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen såfremt du er registreret i RKI.

Kontakt os med det samme for en fremvisning.

Ejendommen

På den gamle banegårdsplads i Ballerup ligger Lindeparken, som er en smuk nyopført ejendom fra 2020. Selve banegårdspladsen har ligeledes været igennem en større renovering med ny belægning, beplantning, belysning og vandkunst.

Sammen med Athena Partners og CFP Group er byggeriet tegnet af NOVA5 Arkitekter, som har stor fokus på bæredygtighed og det sociale miljø. Deres arkitektur er kendt for deres solide håndværk, hvor form, funktion, værdi, teknologi og miljø går hånd i hånd. Nogen kalder deres arkitektur for ny nordisk og bæredygtig, selv kalder de den robust.

Lindeparken ligger på hjørnet af Banegårdspladsen og er et fire etagers boligbyggeri med erhverv i stueetagen, dejlige lyse lejligheder og penthouselejligheder på toppen. Det arkitekttegnede byggeri omfatter 30 funktionelle lejligheder fra 1.-4. sal med erhverv i stueetagen. Der er elevator i ejendommen og cykelparkering i kælderen. Det L-formede byggeri lægger op til socialt samvær på de fælles altaner, som er vendt mod det grønne gårdmiljø væk fra vejen.

Området

Lindeparken er placeret i hjertet af Ballerup Bymidte, som bliver et livligt og attraktivt område med dens beliggenhed tæt på handelslivet, kulturlivet og den offentlige transport, hvilket danner de perfekte rammer for nye attraktive lejligheder.

Der er stort fokus på at lave et byggeri og en bymidte, hvor der er liv og grønt i skøn harmoni med at byens puls, hvor asfalt sættes i baggrunden og et nyt byliv blomstrer op på pladsen foran Lindeparken. Ambitionen med Ballerup Bymidte og Lindeparken er tænkt, at pladsen foran Lindeparken skaber et levende byrum, med butikker, cafeer og fodtrafik.

Fra Lindeparken er der kort gåafstand til tog, buslinjer og Ringvejen, så du kan nå centrum af København på kort tid. Samtidig er der rigtig gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, hvor gågaden blandt andet er at finde. Der er ligeledes kort afstand til skønne naturområder samt diverse idrætsfaciliteter som f.eks. Ballerup Tennisklub.

Adresse: Banegårdspladsen 2, 3. 3.
State/County:
Postnummer: 2750
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 51349
Pris: 9.995 kr /md.
Størrelse: 69 m2
Værelser: 2
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Nej
Depositum: 29.985 kr.
Forudbetalt leje: 9.995 kr.
Ledig fra: 2022-01-01
Ledig fra: 2022-01-01

Mette Mathiesen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call 22163198 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Mette Mathiesen