Unikt containerbyggeri med fokus på design, kvalitet og komfort!

6.500 kr /md.
Basgangen 6E, 1. lejlighed 2,
Favorite
Your search results
Reserveret

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • oktober 18, 2021
  • 30 m2

Beskrivelse

Lejemålet

ÅBENT HUS D. 26/09/2021 KL. 12.00-13.30. Tilmelding ikke nødvendig – vi glæder os til at se dig.

Velkommen indenfor i en “Containerbolig” ud over det sædvanlige! I hjertet af Musicon bliver du budt indenfor i en flot og lys containerbolig, som er indrettet til en helt almindelig lejlighed. Køkkenet er specialdesignet fra Rotpunkt og der er ikke sparet på detaljerne!
Containerboligens kvadratmeter er udnyttet til fulde, og med den rå industrielle New Yorker væg, får du en reel 3 værelses bolig. De 60m2’er containerboliger er delevenlige, hvor de 30m2’er kun henvender sig til parret eller singlen.

Hvis du ikke kan vente med at se dem, kan du allerede nu åbne kameraet på din smartphone og scanne QR koden. Herefter vil du få et link som du kan tilgå, for at tyvstarte inspektionen af de flotte lejligheder.

Billederne er ikke nødvendigvis fra det pågældende lejemål – materialerne er dog ens i hele ejendommen.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen såfremt du er registreret i RKI.

Kontakt Norse Property Management med det samme for en fremvisning.

Ejendommen

I Roskildes kreative bydel, Musicon, opfører vi 30 attraktive, urbane boliger på Basgangen 4-6. Container Living Musicon er et nytænkende containerbyggeri med fokus på design, kvalitet og komfort. Det er tegnet i samarbejde med Arkitema, opført i henhold til Bygningsreglementet og opfylder alle tidens krav til finish, energi og komfort. Boligerne er 30 og 60 m2 og vil alle blive udstyret med eget køkken og bad, gulvvarme og ventilation samt være udført i kvalitetsmaterialer og indrettet for optimal brug. I hver bolig vil der være store vinduespartier og, i de fleste tilfælde, altaner til at bringe lys ind i lejlighederne. Der vil desuden blive etableret depotrum og fælles vaskehus i bebyggelsen. Vi vægter fællesskab højt i relation til samskabelse, trivsel og drift og således forventer at lejer tager del i opgaverne og bidrager til fællesskabet.

Området

Musicon er en ny bydel i Roskilde, der tidligere har huset en betonvarefabrik, og som nu omdannes til en bydel med fokus på kreative fag og erhverv. Området ligger mellem Roskilde Dyrskueplads og Roskilde Station og fylder ca. 250.000 m2. Musicon rummer i dag virksomheder, foreninger og markante kulturinstitutioner og betragtes som et kreativt vækstcenter i Roskilde Kommune i konstant vækst. Derudover er der opført 200 ungdomsboliger, mens familieboliger og ejerlejligheder er under opførelse. Musicon er også lokation for populære arrangementer som f.eks. koncerter, danseforestillinger, udstillinger, festival, markeder mm. Musicon i fremtiden
Om 5-10 år, når Musicon er færdigudviklet, vil det være en bæredygtig og pulserende bydel, som fortsat vil udvikles med fokus på at blande erhverv, boliger, uddannelse, kultur og iværksætteri i samspil med realisering af grønne strategier. Visionen er at Musicon over de kommende år skal rumme omkring 1.000 boliger, herunder 3.000 beboere, og 1.000 arbejdspladser.

Adresse: Basgangen 6E, 1. lejlighed 2
State/County:
Postnummer: 4000
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 49395
Pris: 6.500 kr /md.
Størrelse: 30 m2
Værelser: 1
Altan: Nej
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Nej
Depositum: 19.500 kr.
Forudbetalt leje: 0 kr.
Ledig fra: 2022-01-01
Ledig fra: 2022-01-01

Lignende lejemål

Bolig
Ledig
60 m2
Basgangen 6D,
Bolig
Ledig
60 m2
Basgangen 4, 1. lejlighed 1,
Bolig
Reserveret
30 m2
Basgangen 6E, 1. lejlighed 1,

Ulrik Tholstrup

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Ulrik Tholstrup