Stor 3-værelses med have

13.950 kr /md.
Glostervej 72, st.,
Favorite
Your search results
Reserveret

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • maj 8, 2021
  • 113 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Velkommen indenfor i Filippahaven i Valby.

Filippahaven rummer 59 lejligheder på mellem 77 og 138 m² i den del af Filippahaven som er en etageejendom. Størrelse og indretning henvender sig både til familier og til studerende, der vil dele en lejlighed. Derudover rummer Filippahaven desuden også 24 town houses i 2-3 plan mellem 113 – 157, som er fuldt ud lige så delevenlige. De fleste med privat tagterrasse. Der gives dispensation til at holde husdyr mod udlejers godkendelse.

Filippahaven er opført ultimo 2017. Der er altså tale om en ejendom, som i stil, indretning og materialevalg er topmoderne. De fleste lejligheder har adgang til tagterrasse eller altan.

Lejlighederne fremstår med klassisk hvide køkkener, og lyse stuer og værelser med masser af skabsplads. Her er gulvvarme overalt i både de flotte trægulve og de grå klinkegulve i badeværelset.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen såfremt du er registreret i RKI.
Kontakt Norse Property Management med det samme for en fremvisning.

Ejendommen

Materialerne er nøje udvalgt både med henblik på at skabe en byggeproces, hvor unødvendigt ressourcekrævende operationer minimeres, og på lang levetid med lave omkostninger til vedligeholdelse. Samtidig er bæredygtigheden sikret ved, at langt de fleste byggematerialer enten vil kunne genanvendes eller bortskaffes miljømæssigt forsvarligt, hvis byggeriet engang skal rives ned igen.
Bebyggelsen er udført som industrielt byggeri i 3 blokke, der fremstår som individuelle strukturer i rytme, geometri og form. De er alle flettet sammen af en meget varieret struktur af rækkehuse og opgangshuse omkring et indre gårdrum, hvorfra de har deres primære adgang. Bygningerne fremstår skulpturelt stærkt med et roligt facadeudtryk med et varieret skyggespil henover dagen og året.
Hver opgang har adgang til husets tagterrasse, som inviterer til et “opgangsfællesskab”, der naturligvis etableres på beboernes eget initiativ. Bebyggelsen råder desuden over et fællesrum, som fremstår åbent og imødekommende med et stort vinduesparti. Hver opgang har desuden et entrérum med plads til postkasser, meddelelser og privat aflæsning af el.

Området

Filippa Haven ligger i det spændende nye kvarter, der skyder op omkring Grønttorvet. Her får man god plads og alle moderne bekvemmeligheder med det øvrige København indenfor rækkevidde og en helt unik stemning i det omkringliggende særegne Valby, som ikke lader indre by noget efter.
Det gamle Valby har en helt særlig landsby stemning over sig, som man på mange måder har valgt at videreføre i det nye kvarter omkring Grønttorvet. Her lægges vægt på fællesskabet. Grønne områder og fælles aktiviteter gør, at man får en særlig identitet, som beboer i Valby.
Man lever på en måde lidt tilbagetrukket uden at miste noget som helst af storbyens tilbud og puls. Det er faktisk altsammen indenfor cykelafstand.
Foretrækker man tog, så er Ny Ellebjerg Station det naturlige knudepunkt.
Filippa Haven har navn efter et smukt og velsmagende æble – ligesom mange af områdets veje. Det skyldes naturligvis, at Grønttorvet indtil midten af 00-erne var dagligt centrum for mere end 2.700 frugt-, grønt- og blomsterhandlere fra København, Sjælland og Sverige.
Det var her man hentede friske æbler og anden frugt samt alverdens grøntsager hver morgen i et virvar af overdækkede boder. Stadig vækst betød, at Grønttorvet, der havde ligget i Valby siden 1958, flyttede til Høje Tåstrup. Dermed blev der plads til en mangfoldighed af nybyggeri, der hylder områdets oprindelige formål.
Valby er et af Københavns mest grønne områder. I Valbyparken oplever man både vild natur, velplejet park, skov og imponerende temahaver.
Her finder man også Danmarks største naturlegeplads, frisbeebane og en café i sommermånederne. – Er man til shopping summer området omkring Valby St af liv og spændende specialbutikker i forening med små caféer og spisesteder.
Og vil man have det hele samlet, så er indkøbscentret Spinderiet stedet. Her er der altid en hyggelig atmosfære med masser af aktiviteter for børn og voksne.

Adresse: Glostervej 72, st.
By:
State/County:
Postnummer: 2500
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 25515
Pris: 13.950 kr /md.
Størrelse: 113 m2
Værelser: 3
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Ja
Varme - aconto: 300 kr./md.
Vand - aconto: 700 kr./md.
Depositum: 41.850 kr.
Forudbetalt leje: 13.950 kr.
Ledig fra: Snarest
Ledig fra: 2021-04-01

Lignende lejemål

Bolig
Ledig
91 m2
Glostervej 58, st.,
Bolig
Reserveret
94 m2
Glostervej 62, 2., 5,
Bolig
Reserveret
90 m2
Glostervej 88, 2., 7,
Bolig
Reserveret
94 m2
Glostervej 88, 3., 4,

Mette Mathiesen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call 22163198 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Mette Mathiesen