Gennemført new yorker lejlighed med privat tagterrasse

42.000 kr /md.
Islands Brygge 81C, 6. 11701,
Favorite
Your search results
Ledig

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • april 20, 2021
  • 140 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Kunne du tænke dig at bo på det attraktive Islands Brygge, få skridt fra vandet og tæt på det pulserende byliv og med adgang til privat fitnesscenter? Så er du kommet til det rette sted. A-house har alt som du tør drømme om, og du kan nu blive lejer i ejendommen og få dine drømme opfyldt.

Velkommen indenfor i denne helt unikke penthouse lejlighed på 6. sal i A-house. Beliggenheden er en af de bedst mulige i hele bebyggelsen, og der er næsten ikke dét sted fra lejligheden hvor du ikke kan se vandet.

Lejligheden er i alt 140 kvm. som fordeler sig på en fin entré med adgang til gæstebadeværelse og videre adgang til det store gennemlyste køkken alrum, som er hjertet i hele lejligheden. Her er der et usammenligneligt lysindfald, gulv-til-loft vinduer over alt samt en unik stemning mellem det nye moderne køkken, de rå gulve og det industrille loft, som til sammen gør lejligheden helt unik. I den ene ende af alrummet er der adgang til kontor eller børneværelse med udsigt mod Islands Brygge, og i den anden ende af alrummet finder du det store soveværelse med tilhørende badeværelse og seperat toilet. Køkkenet er naturligvis udført i de bedste af de bedste materialer og alle hårde hvidevarer medfølger. Køkkenøen er beklædt med marmor som giver et feminint touch og fungerer rigtig godt sammen med resten af lejlighedens rå detaljer. Ved siden af køkkenet finder du et dertilhørende bryggers eller viktualierum med vaskesøjle samt vinkøleskab.
Lejligheden har naturligvis privat tagterrasse og endda hele to styks af slagsen – en mod vest og en mod øst.

Der er ikke bopælspligt i lejligheden – dog er det ikke et problem at registrere adresse der, såfremt dette måtte være et krav fra den kommende lejer.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen hvis du er registreret i RKI.

Ring eller send en mail til Norse Proprty Management for yderligere info eller en fremvisning – vi glæder os til at høre fra dig!

Ejendommen

A-House er placeret i hjertet af det pulserende miljø på Islands Brygge. A-House er en ikonisk ejendom bestående af knap 200 new yorker inspirerede lejelejligheder. Alle lejeboliger er indrettet i en rå stil med højt til loftet, store vinduer der skaber masser af lys og dertilhørende udsigt til vand. Lejlighederne har en unik planløsning der giver lejeren mulighed for at udfolde sine kreative evner.

A-House er placeret på det attratktive Islands Brygge kun 2 minutter fra vand og natur. Udover de luksuriøse rå new yorker lejligheder, har ejendommen en række unikke faciliteter såsom stor lækker fælles tagterrasse, fitnesscenter for ejendommens beboere, elevator i alle opgange samt mulighed for at leje parkeringsplads i parkeringskælderen.

I stueetagen ud mod Island Brygge finder du et væld af hyggelige caféer, resauranter og nicheforretninger.

Adresse: Islands Brygge 81C, 6. 11701
State/County:
Postnummer: 2300
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 23898
Pris: 42.000 kr /md.
Størrelse: 140 m2
Værelser: 3
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Ja
Varme - aconto: 500 kr./md.
Vand - aconto: 1000 kr./md.
Depositum: 126.000 kr.
Forudbetalt leje: 42.000 kr.
Ledig fra: Snarest
Ledig fra: 2021-03-01

Lignende lejemål

Bolig
Reserveret
66 m2
Robert Jacobsens Vej 65, 10. 1003,
Bolig
Ledig
66 m2
Robert Jacobsens Vej 65, 5. 505,
Bolig
Ledig
66 m2
Robert Jacobsens Vej 65, 8. 803,
Bolig
Ledig
66 m2
Robert Jacobsens Vej 65, 7. 703,

Mette Mathiesen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call 22163198 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Mette Mathiesen