Billig dele 2’er ved Universitetet

6.900 kr /md.
Jens Baggesens Vej 35. st. lejl. 5,
Favorite
Your search results
Ledig

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • oktober 18, 2021
  • 68 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Lejen er netop nedsat med kr. 900 pr. mdr.!!

Flot og lys 2’er på 62 m2. Lejligheden indeholder central entre, lyst badeværelse med separat bruseniche, samt køkken med mulighed for en lille spiseplads. Hertil kommer to rummelige og lyse værelser som begge har indgang fra den centrale entre – hvilket gør lejligheden oplagt til deling af to personer. Fra lejlighedens to værelser er der udgang til syd-/vestvendt altan.

Der gøres opmærksom på, at lejlighederne er studieboliger og det er dermed et krav at du er aktiv studerende eller optaget på et godkendt studie eller læreplads. Hertil skal du være mellem 18 – 35 år for at kunne komme i betragtning til en lejlighed i ejendommen.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen hvis du er registreret i RKI.

Ring eller send en mail til Norse Property Management for yderligere info eller en fremvisning.

Ejendommen

Velkommen til Jens Baggesens Vej 35 – 37 i Aarhus! Yderst velholdt ejendom, som i dag består af i alt 64 lejligheder, fordelt på 24 2-værelses lejligheder og 40 1-værelses lejligheder.

Bebor sammensætningen er primært unge mennesker og par. Meget velfungerende boligforening med ansat vicevært og gode fællesfaciliteter, herunder vaskeri, pulterrum til alle lejligheder og cykel kælder. I øvrigt er der gratis parkering på egne p-pladser lige udenfor ejendommen. Der må ikke holdes husdyr i ejendommen

Projektet:
TDC Pensionskasse er færd med opførsel af ca. 5.500 kvm ekstra studie- og familieboliger i forlængelse af de eksisterende bygninger på Jens Baggesens Vej 35 – 37. Det forventes at tilfører området 120 nye, lækre lejligheder, klar til indflytning sommeren 2023. Med sin placering på Jens Baggesens Vej bliver den kommende boligkarré en del af et attraktivt boligområde i rivende udvikling.

Området

Området er blomstret op som universitetsparkens lillebror og serverer med sine mange boliger, butikker, fitnesscenter og grønne frirum et attraktivt alternativ til Aarhus midtby. Der er kort afstand til indkøbs- og fitnesscenter samt gode busforbindelser til både City og det øvrige Aarhus. Herudover er der kun få minutters gang til Letbanen, som hurtigt bringer dig enten ind- eller ud af Smilets by.

Adresse: Jens Baggesens Vej 35. st. lejl. 5
State/County:
Postnummer: 8200
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 49052
Pris: 6.900 kr /md.
Størrelse: 68 m2
Værelser: 2
Altan: Nej
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Nej
Depositum: 20.700 kr.
Forudbetalt leje: 13.800 kr.
Ledig fra: Snarest
Ledig fra: 2021-07-15

Lignende lejemål

Bolig
Ledig
62 m2
Jens Baggesens Vej 37. 1. sal, lejl. 6,
Bolig
Ledig
68 m2
Jens Baggesens Vej 37. st. lejl. 11,

Thomas Møller Rasmussen

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Thomas Møller Rasmussen