4-værelses lejlighed på 6. sal

14.500 kr /md.
Robert Jacobsens Vej 65, 6. 612,
Favorite
Your search results
Reserveret

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • december 2, 2021
  • 98 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Velkommen indenfor i Kanalhusetcph i ørestad.

Alle lejlighederne indeholder lyst badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle, dejligt køkken/alrum med udgang til altan, flotte trægulve med gulvvarme overalt samt depotrum i kælder. . Der er elevator i ejendommen.

Som lejer i Kanalhusetcph bor du i en veldrevet ejendom med gode naboer og lækre omgivelser, og så er du – modsat mange andre ejendomme i ørestad – beliggende meget tæt på metroen, så det er nemt at komme til/fra metroen og videre rundt i København. Har du bil er der kort afstand til nærmeste p-hus hvor du kan leje parkering igennem by&havn.

Billederne er ikke nødvendigvis fra det pågældende lejemål – materialerne er dog ens i hele ejendommen.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen såfremt du er registreret i RKI.

Ejendommen

Kanalhusetcph er en unik mulighed for at bo midt i det københavnske storby-miljø med alt, hvad dertil hører af kultur, kunst og sociale aktiviteter, og på en og samme tid have kalvebod fælled som baghave – en oase, der indbyder til afslapning, eftertænksomhed og mulighed for at koble af, på nøjagtig den måde, du har lyst til. Kanalhusetcph opfylder den kræsne lejers behov, både med hensyn til beliggenhed, kvalitet og med gennemgående brug af eksklusive materialer.

Området

Som beboer i ejendommen er du desuden tæt på alle Ørestadens tilbud indenfor fysisk aktivitet, som blandt andet parkour, beachvolley, street basket, fodbold og meget mere. Ligeledes har du kort afstand til både irma, døgnnetto, fakta q samt rema 1000 og ikke mindst fields.

Ørestad syd er et område i rivende udvikling med et væld af muligheder for både de unge og eventyrlystne, de nystiftede børnefamilier, samt de, der sætter pris på et lidt lavere tempo og en mere tilbagelænet tilværelse.
Med det urbane kanalsystem har du mulighed for fysisk udfoldelse som f.eks. At ro i kajak, eller måske bare slentre en tur til lyden af små bølgeskvulp.

I Ørestad syd bor du tæt på det pulserende byliv med masser af fart og indtryk og har samtidig mulighed for at kunne koble af og løbe en tur i den virkelige natur, og ikke blot rundt om søerne ligesom resten af København. Du får frihed, muligheder og åbne vidder, men bor samtidig i gåafstand til metroen, der på under 15 minutter kan bringe dig til centrum af København.

Kanalhusetcph ligger på kanten mellem ørestad og den autentiske natur på kalvebod fælled og giver dig dermed en enestående mulighed for at få al det bedste fra begge verdener. Alt i alt et område man gerne vil kalde sin hjemstavn.
Har du bil, er der gode parkeringsmuligheder i det nærliggende parkeringshus. Med bil kan du komme til f.eks. Malmö eller Hellerup på blot 15-16 minutter.

Adresse: Robert Jacobsens Vej 65, 6. 612
State/County:
Postnummer: 2300
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 50899
Pris: 14.500 kr /md.
Størrelse: 98 m2
Værelser: 4
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Ja
Depositum: 43.500 kr.
Forudbetalt leje: 14.500 kr.
Ledig fra: 2022-01-01
Ledig fra: 2022-01-01

Lignende lejemål

Bolig
Ledig
63 m2
Robert Jacobsens Vej 65, 7. 708,
Bolig
Ledig
66 m2
Robert Jacobsens Vej 65, 6. 609,
Bolig
Ledig
66 m2
Robert Jacobsens Vej 65, 10. 1003,
Bolig
Ledig
81 m2
Islands Brygge 79 A, 1. Dør2 Lejl. 7202,

Mette Mathiesen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call 22163198 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Mette Mathiesen