Skøn og lys 2’er med sydvendt altan

8.300 kr /md.
Silkeborgvej 28. 3. sal, lejl. 8,
Favorite
Your search results
Ledig

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • juni 22, 2021
  • 73 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Lækker og nyistandsat lejlighed på Ringkøbingvej / Silkeborgvej. Lejligheden indeholder: Rummelig entré og godt soveværelse beliggende mod gården. Lyst badeværelse med seperat bruseniceh og mulighed for opsætning af egen vaskemaskine. Lys stue i åben forbindelse med køkken – herfra udgang til sydvendt altan.

De fleste lejligheder har altan. Alle lejligheder er udført med lyse badeværelser med seperat bruseniche. I 2019 har ejendommen gennemgået en renovering af køkken og badeværelser, så de fremstår super lækre og moderne.

Lejligheden er klar til indflytning d. 1. juni 2021.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen, hvis du er registreret i RKI.

Ring eller send en mail til Norse Property Management for yderligere info eller en fremvisning!
HUSK at skrive dit tlf. nr. i beskedfeltet.

Ejendommen

Velkommen indenfor i Trianglen, som er navnet på ejendommen beliggende på hjørnet af Silkeborgvej og Ringkøbingvej i Aarhus midtby.

Ejendommen er beliggende centralt i Aarhus, tæt på den gamle by og Botanisk Have. Ejendommen ligger i kort afstand til offentlig transport og i gåafstand til indre by. Ejendommen består af 73 lejligheder fordelt på 1 – 3 værelser i størrelsen 50 – 86 kvm.

Der er elevator i ejendommen og fælles vaskeri i kælderen. I gården har man som lejer mulighed for at leje en overdækket parkeringsplads. I gården er der et hyggeligt grønt område med bænke og bålplads.

Området

Som beboer i Aarhus midtby har man i sagens natur let adgang til alt – lige fra restaurations- og cafélivet i Latinerkvarteret eller langs åen, til viften af kulturelle tilbud og selvfølgelig de gode indkøbsmuligheder, der blandt andet findes på Strøget, der med sine 850 meter er Jyllands største og bedst besøgte handelsgade.

Selvom man bor midt i Aarhus, er der stadig kun få minutters cykeltur til skov og strand, ligesom også byens smukkeste og største park, Botanisk Have, også kan nås med få tramp i pedalerne. Med midtbyen som knudepunkt for den offentlige transport kan områdets beboere nemt og hurtigt komme rundt, uanset hvad vej turen går.

Adresse: Silkeborgvej 28. 3. sal, lejl. 8
State/County:
Postnummer: 8000
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 25780
Pris: 8.300 kr /md.
Størrelse: 73 m2
Værelser: 2
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Nej
Varme - aconto: 400 kr./md.
Vand - aconto: 300 kr./md.
Depositum: 24.900 kr.
Forudbetalt leje: 8.300 kr.
Ledig fra: Snarest
Ledig fra: 2021-06-01

Lignende lejemål

Bolig
Ledig
86 m2
Silkeborgvej 28. 2. sal, lejl. 5,

Thomas Rasmussen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Thomas Rasmussen