Skøn 2’er på 4. sal med Sydvendt altan

8.400 kr /md.
Silkeborgvej 30, 4. sal, lejl. 1,
Favorite
Your search results
Reserveret

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • august 4, 2021
  • 73 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Skøn Penthouse med sydvendt altan fra køkken/alrummet. Lejligheden er udført med lyst badeværelse med separat bruseniche. I 2019 har ejendommen gennemgået en renovering af køkken og badeværelser, så de fremstår super lækre og moderne.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen hvis du er registreret i RKI.

Ring eller send en mail til Norse Property Management for yderligere info eller en fremvisning. Skriv gerne dit tlf. nr. i kommentarfeltet.

Ejendommen

Ejendommen er beliggende centralt i Aarhus, tæt på den gamle by og Botanisk Have. Ejendommen ligger i kort afstand til offentlig transport og i gåafstand til indre by. Ejendommen består af 73 lejligheder i størrelsen 50 – 86 m2.

Der er elevator i ejendommen og fælles vaskeri i kælderen. I gården har man som lejer mulighed for at leje en overdækket parkeringsplads. I gården er der et hyggeligt grønt område med bænke og bålplads.

Området

Som beboer i Aarhus midtby har man i sagens natur let adgang til alt – lige fra restaurations- og cafélivet i Latinerkvarteret eller langs åen, til viften af kulturelle tilbud og selvfølgelig de gode indkøbsmuligheder, der blandt andet findes på Strøget, der med sine 850 meter er Jyllands største og bedst besøgte handelsgade.

Selvom man bor midt i Aarhus, er der stadig kun få minutters cykeltur til skov og strand, ligesom også byens smukkeste og største park, Botanisk Have, også kan nås med få tramp i pedalerne. Med midtbyen som knudepunkt for den offentlige transport kan områdets beboere nemt og hurtigt komme rundt, uanset hvad vej turen går.

Adresse: Silkeborgvej 30, 4. sal, lejl. 1
State/County:
Postnummer: 8000
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 27343
Pris: 8.400 kr /md.
Størrelse: 73 m2
Værelser: 2
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Nej
Depositum: 25.200 kr.
Forudbetalt leje: 8.400 kr.
Ledig fra: Snarest
Ledig fra: 2021-07-01

Lignende lejemål

Bolig
Ledig
73 m2
Silkeborgvej 28. 3. sal, lejl. 8,

Thomas Rasmussen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Thomas Rasmussen