Øverstbeliggende lejlighed med højt til loftet og privat p-plads

12.900 kr /md.
Teglholm Tværvej 8, 5 .tv.,
Favorite
Your search results
Reserveret

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • marts 4, 2021
  • 88 m2

Beskrivelse

Norse Property Management byder hermed velkommen til Formeriet på Teglholmen.

Denne lejlighed er klar til overtagelse d. 1. maj 2021 og rummer 2 soveværelser, dejligt køkkenalrum med ekstrem højt til loftet og ovenlysvinduer, som til sammen giver et helt unikt lysindfald, dejligt lyst badeværelse og fin entré. I alt er lejligheden fordelt på 88 kvm. Lejligheden har naturligvis tilhørende altan samt fransk altan.

Lejligheden er delevenlig.

Der er depotrum i kælderen og ligeledes er der parkeringskælder under ejendommen, hvortil du har din egen private p-plads inkluderet i huslejen for dette lejemål.

Det er ikke muligt at leje en lejlighed i ejendommen, såfremt du er registreret i RKI.

Kontakt os med det samme for en fremvisning.

Ejendommen byder på 70 boliger med alt fra to til fem værelser i størrelser fra 72 til 129 kvm. Boligerne er holdt i lyse, nordiske materialer med egetræsgulve, hvide vægge og hvidt køkken og bad.

Lejlighederne er udstyret med en komplet hårde hvidevarepakke med opvaskemaskine, køle-/fryseskab, indbygningsovn, induktionskogeplader, vaskemaskine og tørretumbler samt vinkøler i lejlighederne med fem værelser.

Hovedparten af lejlighederne har en p-plads i kælderen tilknyttet, og de resterende lejligheder har mulighed for at leje en p-plads i det omfang, at de er ledige.

Alle boliger har vestvendte altaner eller terrasser samt en fransk altan mod øst.

Ejendommen byder på mange gode faciliteter, bl.a. elevator, fælleslokale, et grønt gårdrum med cykelparkering samt en parkeringskælder.

De øverste lejligheder på femte sal skiller sig ud ved at have loft til kip med store ovenlysvinduer, der skaber en fantastisk rumfornemmelse med masser af lys.

Ejendommen ligger langs Den Grønne Kile – der med tiden bliver en frodig græsslange med træer, buske og smukke vilde stauder, der inviterer til leg, picnic og solbadning.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Velkommen til Formeriet på Teglholmen.
Formeriet ligger på Teglholmen, et af Københavns attraktive kvarterer, der ligger lige ud til havnen – og samtidig er i direkte forbindelse med indre by. Kombinationen af havnebassiner, kanalløb, boliger og erhverv skaber et varieret nærmiljø. Området er i stadig udvikling og byder med sine buede gader og kanaler på et skiftende og oplevelsesrigt byrum. Her har du både dagligvarebutikker, daginstitutioner, skole, kaffebar og havnebad inden for kort rækkevidde.

Adresse: Teglholm Tværvej 8, 5 .tv.
State/County:
Postnummer: 2450
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 22827
Pris: 12.900 kr /md.
Størrelse: 88 m2
Værelser: 3
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Ja
Varme - aconto: 300 kr./md.
Vand - aconto: 500 kr./md.
Depositum: 38.700 kr.
Forudbetalt leje: 12.900 kr.
Ledig fra: 2021-05-01
Ledig fra: 2021-05-01

Lignende lejemål

Bolig
Reserveret
88 m2
Teglholm Tværvej 10, 1. tv,

Mette Mathiesen

Udlejningsansvarlig

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call 22163198 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Mette Mathiesen