2-værelses på 6. sal i Teglholms Brygge

11.995 kr /md.
Teglholmsgade 12A, 6. 4.,
Favorite
Your search results
Ledig

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • december 8, 2021
  • 66 m2

Beskrivelse

Lejemålet

Teglholm Brygge er lejeboliger for dig, der drømmer om at bo i første række til vandet og tæt på byen, men stadig i et roligt og grønt område.

Her får du en lejlighed i god kvalitet med adgang til både beboerlokale samt paddleboard- og kajakhotel i pavillonen på træbryggen.
Træbryggen ligger helt ud til vandet i forlængelse af Den Grønne Kile. Både træer, planter og opholdssteder fuldender Den Grønne Kile, som krydser hele Teglholmen.

Kontakt Norse Property Management for en fremvisning.

OBS. Det er ikke muligt at leje boligen såfremt du er registreret i RKI. Husdyr er ikke tilladt.

Billederne er fra andet lejemål i ejendommen. Materialer er ens overalt.

Ejendommen

Teglholm Brygge er lejeboliger for dig, der drømmer om at bo i første række til vandet og tæt på byen, men stadig i et roligt og grønt område. Her får du en lejlighed i god kvalitet med adgang til både beboerlokale samt paddleboard- og kajakhotel i pavillonen på træbryggen. Træbryggen ligger helt ud til vandet i forlængelse af Den Grønne Kile. Både træer, planter og opholdssteder fuldender Den Grønne Kile, som krydser hele Teglholmen.

Teglholm Brygge er et af de sidste boligbyggerier, der opføres i området. Det betyder, at du flytter ind i et veletableret område, hvor indkøbsmuligheder, byliv, offentlig transport og hverdagens nødvendigheder allerede er der.

Den Grønne Kile og træbryggen med café, beboerlokale, paddle board- og kajakhotel foran Teglholm Brygge er et sted, hvor du som beboer kan koble af og nyde udsigten til vandet.

Området

Teglholm Brygge er placeret på Teglholmen i Sydhavnen, hvor flere byggerier er kommet til i de seneste år, og hvor mange mennesker i dag er flyttet ind.

Nyt område med byliv, kanaler, promenade og Den Grønne Kile

Den nye del af Sydhavnen er et stort byudviklingsområde, som i de seneste år har fået et helt nyt liv. Teglholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen og Frederiks Brygge udgør Københavns nye boligområde langs kanalen mod syd.

Området giver associationer til livet ved kanalerne i Amsterdam og Venedig, mens bylivet i området stadig bærer præg af den københavnske charme.

Teglholmen er den midterste del af området, hvor særligt Den Grønne Kile og det rolige kvarter er i fokus. Teglholmen er en blanding af erhverv og boliger, mindre butikker og café/restauranter. Her får du kort afstand til supermarked, offentlig transport, Aalborg Universitet København, Skolen i Sydhavnen og daginstitutioner.

Adresse: Teglholmsgade 12A, 6. 4.
State/County:
Postnummer: 2450
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 51469
Pris: 11.995 kr /md.
Størrelse: 66 m2
Værelser: 2
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Nej
Depositum: 35.985 kr.
Forudbetalt leje: 23.990 kr.
Ledig fra: 2022-01-01
Ledig fra: 2022-01-01

Lignende lejemål

Bolig
Ledig
131 m2
Teglholmsgade 12A, 5. 5.,

Mette Mathiesen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call 22163198 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Mette Mathiesen