2-værelses lejlighed på Teglholmen med privat tagterrasse

14.995 kr /md.
Teglholmsgade 12E, 7. sal TH,
Favorite
Your search results
Ledig

Overblik

  • Sidst opdateret:
  • september 23, 2021
  • 81 m2

Beskrivelse

Lejemålet

PENTHOUSE udover det sædvanlige!

Teglholm Brygge består af 179 lejligheder placeret i første række til Teglværkshavnen. Byggeriet er placeret perfekt i forhold til havnebassinet og solen, da de fleste lejligheder har altaner, terrasser eller tagterrasser orienteret mod syd. Lejlighederne er 56-132 kvadratmeter og med 2-5 værelser.

I Teglholm Brygge får du et hjem, hvor der ikke er sparet på kvaliteten, og materialerne er gode og gedigne. Alle lejligheder er indrettet med lyst køkkenalrum med køkken fra Svane. I lejligheden er der både opvaskemaskine, køle-/fryseskab, vaskemaskine og tørretumbler, som gør hverdagen lidt mere nem og bekvem.

Derudover er lejlighederne indrettet med store vinduespartier, så der kommer mest muligt dagslys i lejligheden, og du får en fantastisk udsigt. Samtidig giver de lyse lamelparketgulve i ask et nordisk og moderne udtryk.

Fra størstedelen af lejlighedernes altaner, terrasser og tagterrasser kan du nyde udsigten til Teglværkshavnen og nærmest dufte den friske havluft. I flere lejligheder kan du nyde godt af hele tre altaner.

På nordsiden mod Teglholmsgade samt rundt om hjørnerne mod vest og øst giver karnapper og franske altaner mulighed for at nyde udsigten ned mod den kommende kanal langs Vestre Teglgade samt livet på Teglholmsgade, samtidig med at de giver mere dagslys i
boligerne.

Lejligheder i forskudte plan med adgang til terrasse

Lejlighederne i stueplan er for dig, der gerne vil have en lidt mere jordnær bolig, hvor du kan gå ud på terrassen og nyde udsigten til Den Grønne Kile eller livet i Teglholmen.

I lejlighederne kan du nyde bekvemmelighederne ved at bo i stuen. Er I en lille familie, er der mulighed for at have barnevognen til at stå lige ved terrassedøren eller I kan slappe af på terrassen, mens børnene nemt kan lege på legepladsen i gården.

Flere af lejlighederne i stueetagen er i forskudte plan med ekstra loftshøjde, hvor der i nederste del er en værelsesafdeling og på øverste niveau er stue med udgang til terrasse og gårdrummet.

OBS. billederne er ikke nødvendigvis fra det pågældende lejemål.

Kontakt Norse Property Management for en fremvisning eller yderligere informationer.

Ejendommen

Teglholm Brygge er lejeboliger for dig, der drømmer om at bo i første række til vandet og tæt på byen, men stadig i et roligt og grønt område. Her får du en lejlighed i god kvalitet med adgang til både beboerlokale samt paddleboard- og kajakhotel i pavillonen på træbryggen. Træbryggen ligger helt ud til vandet i forlængelse af Den Grønne Kile. Både træer, planter og opholdssteder fuldender Den Grønne Kile, som krydser hele Teglholmen.

Teglholm Brygge er et af de sidste boligbyggerier, der opføres i området. Det betyder, at du flytter ind i et veletableret område, hvor indkøbsmuligheder, byliv, offentlig transport og hverdagens nødvendigheder allerede er der.

Den Grønne Kile og træbryggen med café, beboerlokale, paddle board- og kajakhotel foran Teglholm Brygge er et sted, hvor du som beboer kan koble af og nyde udsigten til vandet.

Området

Teglholm Brygge er placeret på Teglholmen i Sydhavnen, hvor flere byggerier er kommet til i de seneste år, og hvor mange mennesker i dag er flyttet ind.

Nyt område med byliv, kanaler, promenade og Den Grønne Kile

Den nye del af Sydhavnen er et stort byudviklingsområde, som i de seneste år har fået et helt nyt liv. Teglholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen og Frederiks Brygge udgør Københavns nye boligområde langs kanalen mod syd.

Området giver associationer til livet ved kanalerne i Amsterdam og Venedig, mens bylivet i området stadig bærer præg af den københavnske charme.

Teglholmen er den midterste del af området, hvor særligt Den Grønne Kile og det rolige kvarter er i fokus. Teglholmen er en blanding af erhverv og boliger, mindre butikker og café/restauranter. Her får du kort afstand til supermarked, offentlig transport, Aalborg Universitet København, Skolen i Sydhavnen og daginstitutioner.

Adresse: Teglholmsgade 12E, 7. sal TH
State/County:
Postnummer: 2450
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Lejemåls id: 41680
Pris: 14.995 kr /md.
Størrelse: 81 m2
Værelser: 2
Altan: Ja
Elevator: Ja
Kæledyr tilladt: Ja
Depositum: 44.985 kr.
Forudbetalt leje: 29.990 kr.
Ledig fra: Snarest
Ledig fra: 2021-08-01

Mette Mathiesen

Udlejningsmægler

Contact Me

Bestil en fremvisning?
Call 22163198 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Mette Mathiesen